Fogászat

Fogóaszat

Gyermekfogászat

Gyermekeink egészsége a jövő záloga- így van ez a fogászatban is. Ha egy kisgyermek hozzászokik ahhoz, hogy a fogászaton nem csak a süvítő fúró zaját hallja, hanem ott az ő egészségéért dolgoznak, akkor felnőtt korban is merészebben vállalja a rendszeres fogászati kontrollokat.

Válasszon gyermekfogászati csomagjainkból, és mi mindent megteszünk gyermeke fogainak egészségéért!

Állkapocsízületi fájdalom, bruxizmus, fogszorítás

Rossz fogérintkezések, foghiányok, stresszes életmód, trauma. Mindezek okozhatják a rágóízületi fájdalmat, amit a páciens esetleg fülfájásnak vagy fejfájásnak él meg. Ha azonban a fül-orr-gégészeti és neurológiai leletek is negatívak, a gyanú az állkapocsízületre, illetve a görcsölő, fájdalmas rágóizmokra terjed. A szájnyitás is korlátozott lehet. Ilyen esetekben a rágóízület tehermentesítése a cél, emellett a görcsölő, megrövidült izmok ellazítása. A Remport Fogászaton a Svájcban alkalmazott állkapocsízületi kezelési protokollt követjük minden rágóízületi illetve rágóizommal kapcsolatos probléma esetén.

Rendelői fogfehérítés

Nagy koncentrációjú hatóanyaggal végezzük a fogfehérítést, ami 1-2 óra alatt kifehéríti az Ön fogait. Bizonyos esetekben, pl. gyógyszerek okozta elszíneződések esetén látványos eredményt csak ennek a módszernek alkalmazásával érhetünk el.

Otthoni fogfehérítés

Ezen fogfehérítő eljárás keretében a fogakra adaptált sínbe kell tölteni a fogfehérítő anyagot, szájba helyezni, és eltölteni benne bizonyos, a fogor